3 vigtige ting du skal gøre før du rejser til Vietnam

Skal du også afsted på en fed rejse til Vietnam? Men er du ikke helt klar over, hvad ud egentlig skal have klaret, inden du tager afsted på denne rejse til Vietnam? Så er du kommet til den rette artikel. Her får du nemlig nogle gode ideer til 3 vigtige ting, du skal have ordnet, før du rejser afsted på din rejse til Vietnam.

Vigtigt med vaccinationer inden afrejse

Noget af det første du skal have klaret, inden du rejser afsted til Vietnam er at sørge for, at du har alle de vigtige vaccinationer. Der kan nemlig være mange farlige sygdomme nede i Vietnam, som du selvfølgelig ikke har lyst til at få. Her kan en vaccine så gå ind og beskytte dig for de forskellige sygdomme, så du ikke bliver meget syg eller noget der er værre af dem. Vietnam er også et land med et beriget dyre- og planteliv, og det minder overhovedet ikke om det dyre- og planteliv, vi har herhjemme. Og derfor er der så mange farlige bakterier, som du ikke er vant til dernede. Og det er netop dem, du skal beskytte dig imod igennem vaccinerne.

Hav styr på dit visum

Noget andet vigtigt hvis du skal begive dig ud på en rejse til Vietnam er, at du skal have styr på dit visum. Hvis du er dansk statsborger og skal rejse under 15 dage i Vietnam kræver det ikke et visum. Her skal du blot have styr på en gyldig returbillet, og at dit pas er gyldigt. Men hvis du skal være på rejse i mere end 15 dage i Vietnam kræver det altså, at du har et gyldigt visum. Og sådan et skal jo gerne bestilles i god tid, så det er klart, når du skal afsted på din dejlige rejse. Her kan du finde info om Vietnam visum ansøgning, så du kan komme afsted på din rejse over 15 dage til Vietnam.

Få styr på den vietnamesiske valuta

Det sidste vigtige punkt er, at du skal have styr på den vietnamesiske valuta, inden du drager afsted på din rejse. Mange steder i Vietnam kan man ikke betale med kort, og de steder man kan, er det måske ikke sikkert. Derfor er det godt at have kontanter med dig. Pas dog godt på dine penge, og have ikke for mange kontanter på dig ad gangen, hvis du nu skulle få din pung stjålet undervejs.

Posts created 21

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top