Bliv daytrader og lev af at investere – lige hvor du vil

Der findes flere forskellige måder, som du kan investere på. Èn af disse er daytrading. Det er en investeringsmetode, som er kendetegnet ved at være en kortsigtet handel med værdipapirer og investeringer. Det vil med andre sige, at denne slags handel foregår væsentligt hurtigere end traditionelt. Nogle gange foregår daytradingen på ganske få sekunder. Du kan læse mere om daytrading aktier her.

Hvad betyder daytrading?

Daytrading er en slags investeringsmetode, der lettest kan defineres som en kortsigtet handel med værdipapirer. Faktisk kan handlen vare helt ned til få sekunder, og den varer ikke over en dag. Derfra har metoden også fået sit navn.

Metoden kræver en høj risikoprofil

Da tempoet inden for denne investeringsmetode er så højt, er metoden også meget risikobehæftet. Derfor kræver det, at du som investor har en høj risikoprofil. Du har mulighed for at få en stor gevinst, men du har også mulighed for at tabe mange penge. Hele dette knald-eller-fald-element tiltrækker også mange mennesker. Derfor er metoden også blevet mere populær i løbet af de seneste år, hvor det er blevet væsentligt nemmere at investere.

Du kan leve af investeringsmetoden

Hvor mange mennesker vælger at investere penge, fordi de gerne vil have en ekstra indkomst, vælger folk ofte at daytrade, fordi det skal være deres primære indtægtskilde.

Hvis du gerne vil leve af denne slags investeringsmetode, kræver det dog en del af dig. For det første skal du forstå konceptet fuldt ud. Dernæst skal du også researche de virksomheder, som du vil investere i, virkeligt grundigt.

Dernæst skal du også have en meget solid og velplanlagt investeringsstrategi.

Endeligt – og måske mest af alt – skal du også have den rette psyke. Denne slags investeringsmetode kræver meget af dig som menneske. Du skal kunne holde hovedet koldt, og du skal kunne håndtere et stort tab. Både på det økonomiske og mentale plan. Du skal kunne rejse dig hurtigt igen, hvis du vil være daytrader.

Hvis du overvejer at blive daytrader

Hvis du overvejer at blive daytrader, kan det ikke understreges nok, at du skal sætte dig fuldstændigt ind i investeringsformen. Du skal læse en masse bøger og opsøge viden.

Mere lavpraktisk skal du også sørge for at følge de virksomheder, som du gerne vil investere i. Du skal hurtigt kunne reagere, hvis der sker ændringer med virksomheden. Derfor bør du også altid kun investere i virksomheder, som du allerede har en stor viden om.

Du bør også indsætte et såkaldt ”Stop loss” på den handelsplatform, som du anvender. Når du anvender den funktion, kan du nemlig begrænse et potentielt tab.

Husk den rette beskatning

Du skal huske at oplyse din indtægt til SKAT, når du daytrader. Ellers risikerer du at få et stort skattesmæk. Flere handelsplatforme kan hjælpe dig at indberette korrekt til SKAT.

Posts created 21

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top