Lær mere om PCT: Pacific Crest Trail

Lær mere om PCT: Pacific Crest Trail

Har du hørt om PCT eller Pacific Crest Trail? Det er en fantastisk vandrerute, der strækker sig helt fra Mexico til Canada. Hele ruten er dog næsten i U.S.A, og hvis du er i L.A. er det forholdsvis nemt at komme ud på vandreruten.

Hvad er Pacific Crest Trail?

Pacific Crest Trail strækker sig over 4.265 kilometer fra Mexico til Canada gennem Californien, Oregon og Washington. Det er en National Scenic Trail. Ruten afslører ørkenens skønhed, udfolder de gletsjerede vidder i Sierra Nevada, rejser dybe skove og giver imponerende udsigter over vulkanske toppe i Cascade Range. Sporet symboliserer alt, hvad der er at elske – og beskytte – i det vestlige USA.

 

Utallige tusinder af vandrere og ryttere nyder denne internationale skat hvert år. Nogle rejser kun få kilometer, mens andre gennemfører hver kilometer på en enkelt sæson. At binde stien sammen er et fællesskab af frivillige og passionerede friluftsentusiaster. Sammen udforsker, skaber og støtter de en af de bedste oplevelser på Jorden.

Hvad koster det at gå Pacific Crest Trail?

Alt er selvfølgelig relativt alt efter, om man har tænkt sig at vandre hele ruten. Hvis du er en rigtig thru-hiker, så slipper du ikke helt gratis fra denne livsændrende begivenhed. Hvis du overvejer dette eventyr, ved du allerede, at en seriøs planlægning er på sin plads. Et af de vigtigste og ofte oversete aspekter ved at blive klar til en PCT-vandretur er den decideret lamsløse opgave med budgettering.

 

Så hvor meget koster det at vandre PCT? I gennemsnit koster det omkring $ 6.000 at vandre PCT. Når det er sagt, kan prisen på din vandretur let beløbe sig til flere tusinde dollars højere (et almindeligt scenario) eller lavere (hvis du er disciplineret, og din vandretur er klares uden uforudsete hændelser).

 

Når man vælger at vandre så længe gennem vildmarken i USA kan man hurtigt komme ud for at skulle punge op med en masse penge. Hvis du vil på en mere civiliseret, billigere og muligvis hyggelig vandrerute, så skal du undersøge lidt om Caminoen. Det er en vandrerute, der starter i Frankrig, men primært går på tværs af Spanien. Læs mere om den verdensberømte vandrerute i Europa, hvis du følger ovenstående link.

 

Elsker du at vandre og at opdage nye vandreruter? Så anbefaler vi, at du sætter dig lidt ind i Pacific Crest Trail, hvis du skal rejse til det vestlige Amerika.

 

Tak fordi du læste med og god rejse!

Posts created 31

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top