Det skal du smage når du besøger Mexico

Der er mange grunde til, at vi elsker at rejse. For os, der er madelskere, er den mest fremtrædende, at rejser giver os muligheden for at udvide vores smagshorisont og stifte bekendtskab med mad og drikke, som adskiller sig fra dét, vi er vant til.

Planlægger du en tur til Mexico? Nedenfor giver vi dig fem bud på ting, du absolut skal smage, mens du befinder dig i det Mexicanske.

 

Tacosuppe

 

Enchiladas, burritos og tacos er blandt de mest alment kendte mexicanske retter. Mindre kendt er tacosuppen, og dét er en skam. Tacosuppe er nemlig noget af det lækreste, som det mexicanske køkken kan tilbyde. Den krydrede suppe omfatter blandt andet masser af grøntsager, bønner, kikærter og hakkede tomater. Ud over at smage fantastisk, er suppen sund, så du kan bare spise løs.

 

Chili con Carne

 

Chili con Carne er også en mexicansk madvinder. Selvom mange af os selv har prøvet os med opskriften herhjemme, er der alligevel noget særligt ved at smage den autentiske udgave, som serveres i de fleste mexicanske køkkener. Chili con Carne findes også i den vegetariske udgave, der betegnes Chili sin Carne, så du kan glæde dig ved, at du kan få lov til at smage på retten, selv hvis du ikke spiser kød.

 

Mexi Bowl

 

Mexi Bowl er én af de mest almindelige mexicanske to-go retter. Hvis du helst tager din mad på farten, er denne ret altså ideel. Den serveres i de fleste gadekøkkener i Mexico, og den består som regel af salat, bønner, ris, creme fraiche og kød i den ene eller den anden form.

 

Mezcal

 

Ingen tur til Mexico er komplet uden oplevelsen af både mad og drikke. I Mexico finder du selvsagt både masser af øl, sodavand og juice, men hvis du har én eller to lettere festlige aftener i tankerne, bør du overveje at prøve Mezcal.

Mezcal betegnes af nogle som Tequilaens urform, og denne type spiritus er lavet på en basis af agave. Mezcal har normalt en alkoholprocent på mellem 38 og 40 procent, men nogle udgaver findes med en alkoholprocent på hele 50 procent. Husk at drikke vand til!

 

Tequila

 

Sidst men ikke mindst skal du selvfølgelig smage masser af Tequila, når du besøger Mexico. Der er rigeligt med varianter at vælge imellem, så du kan helt sikkert finde en Tequila, som lige er noget for dig.

 

 

Posts created 21

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top