Sådan får du en masse fordele når du rejser

Man skal have styr på mange ting, inden man rejser til udlandet. Det skal man, fordi man kan få en del udfordringer på selve rejsen. Flyet kan være forsinket, man kan mangle kontanter, og man har måske brug for en rejseforsikring, hvis man ikke allerede har den.

 

Ovenstående ting er ikke ting, man helst vil tænke på. Man vil hellere tænke på det gode vejr, og hvilken nærliggende strand der er bedst. Heldigvis kan du hurtigt få styr på en eller flere af de ovenstående ting med en konto og et kort fra Revolut. I denne artikel dykker vi ned i, hvordan du får en del fordele, når du skal rejse.

 

Kontanter i udlandet

En af de mange fordele ved Revolut er, at du kan hæve kontanter gratis i udlandet op til en vis begrænsning. For danske kunder gælder der en begrænsning på 1500 kroner om måneden. Hvis du hæver penge i udlandet, så er det den udenlandske valuta svarende til 1500 kroner om måneden. Kommer du over dette, skal du betale 2 procent i gebyr med et minimumsgebyr på 10 kroner.

 

Hvis du opgraderer din konto til Premium eller Metal, så er begrænsningen på henholdsvis 3000 kroner og 6000 kroner om måneden. Du kan læse mere om disse to i denne anmeldelse af Revolut.

 

Gratis lounge adgang ved forsinket fly

Hvis du opgraderer din konto til Premium eller Metal, så får du mange flere fordele, når du skal rejse. Et godt eksempel er deres SmartDelay. Hvis dit fly er forsinket med mere end 1 time, så får du billetter til en lounge i den pågældende lufthavn til dig og op til 3 venner (det afhænger af dit abonnement). Der er selvfølgelig betingelser, der gør sig gældende for SmartDelay.

 

Rejseforsikring

Med Metal får du faktisk også verdensdækkende rejseforsikring, der dækker både hospital og tandlæge. Udover dette får du også kompensation for forsinkede fly og bagage indsat direkte ind på din konto. Hvis du allerede har en rejseforsikring bør du finde ud af, hvilken en af disse, der kommer til at dække, hvis uheldet er ude. Måske kan de supplere hinanden.

 

Få din billet refunderet

Hvis der sker noget uventet, som du ikke har kontrol over, så dækker Revolut billetter til events med op til 1000 euro, hvis du har Revolut Metal. De skriver på deres hjemmeside, at det gælder, uanset om du er syg, eller om din bil er gået i stykker.

 

Denne ekstra “forsikring” er perfekt til dem, der skal opleve en del ting på deres rejse.

 

Op til 1 procent i cashback

Med Revolut Metal får du også op til 1 procent i cashback. Denne 1 procent gælder, hvis du handler uden for Europa. Rejser du derfor langt væk, så kan det virkelig blive til mange penge, hvis du shopper meget.

 

Du kan få din cashback udbetalt i 30 valutaer eller Bitcoin, Litecoin og Ether. Disse er kryptovalutaer, og hvis du ikke allerede har investeret i dem, så kan du læse mere om investering i Ether her.

Posts created 31

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top