Guide: De ting anbefaler tandlægen, du har med på ferien

Tiden er endelig begyndt at nærme sig. Datoen for afrejse til den længe ventede ferie kommer nærmere og nærmere, og er endelig inde for rækkevidde. Det er ved at være tid til at planlægge, hvad der skal med i kufferten. Mange ting giver sig selv. Mange ting såsom outfits skal overvejes nøje. Nogle ting glemmer man. En af disse, er ofte tandbørsten!

Fejlen opstår ofte, fordi man pakker i god tid, og tænker, at man bare lige smider tandbørsten i til sidst, når man har brugt den om morgenen, inden afrejse. Dette kan hurtigt smutte, da det er en vanesag at smide den ind i badeværelsesskabet. I denne artikel får du tips til at vedligeholde god tandpleje under ferien, så du ikke har brug for tandlæge, når ferien er slut.

Husk tandbørsten!

Det allervigtigste redskab til tandplejen under ferien er tandbørsten. For ikke at komme til at glemme den i en fart, er det ikke nok at skrive den på huskelisten. Køb i stedet en helt ny tandbørste og put i kufferten samtidig med, at du pakker resten af din bagage ned. Køb gerne en ekstra tandbørste – eller to ekstra! Det er rart at have en backup tandbørste, hvis den på mystisk vis forsvinder under festlige lag i ferieparadiset, eller rengøringspersonalet kommer til at smide den ud, fordi den er røget på gulvet eller lignende.

Tandtråd kan forebygge huller og dårlig ånde

Sørg også for at få tandtråd med. Der er ikke noget mere træls end at gå rundt med en ånde der kan dræbe, fordi der sidder et stykke bøf fast mellem tænderne, der har et par dage på bagen. Det vil også være rigtig ærgerligt at få et hul med hjem fra ferien, fordi man har indtaget rigelige mængder af brusholdige drikke og søde sager, uden at kunne rense tænderne ordentligt i mellemrummene.

Red det romantiske øjeblik med en tandstik

Vil du gerne undgå et charmerende øjeblik, hvor du kigger en anden dybt i øjnene, hvorefter vedkommende fortæller, at han eller hun har stirret på nogle madrester mellem dine fortænder, så vil det være en god idé at medbringe en pakke med tandstikker.

Få bøjlen med, hvis du har sådan en

Bruger du natbøjle, så husk også at få den med. Det kan give store problemer, hvis du har haft togskinner på, og har fået dem skiftet ud med natbøjle for nylig. Du kan nemlig risikere, at dine tænder flytter sig, så natbøjlen ikke længere passer.

 

Posts created 31

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top