Derfor skal du holde sommerferie på Anholt

At finde familiens feriedestination er altid en både sjov og måske til tider omfattende opgave. Man kan vælge at tage til udlandet eller blive i Danmark – uanset hvad, så skal man finde ud af hvad man har lyst til. Skal det være en storbyferie eller måske mere fokus på wellness? Det handler om at forventningsafstemme med hele familien, men et sikkert valg vil altid være at tage familien med ud i naturen og opleve det danske dyre- og planteliv. Og hvor bedre at gøre dette end på ferieøen Anholt.

 

Uforglemmelige vandreture

Man kan altid gå en tur, det behøver man ikke at tage på ferie for at gøre. Det kan dog være langt mere behageligt og oplevelsesrigt Når man er på ferie, så slapper kroppen og hjernen helt af – ikke tanker på deadlines og projekter, kun på oplevelsen. Anholt har flotte strande og Nordeuropas største lavhede – altså et stort udvalg af områder hvor man kan gå på opdagelse med sin familie. Hvis du vælger at tage dine vandreture forbi strandene på Anholt, så er der en stor chance for at du støder på lokalbefolkningen – sæler. Anholt er nemlig et af de vigtigste steder i Europa for sælerne, så kan du jo altid hilse på.

 

Spis dig mæt i frisk fisk

De kulinariske elementer af ferien er ofte også en stor del af beslutningen. Anholt har mere end man måske først antager. Anholt har ikke egnsretter på samme måde som andre områder i Danmark, men hvad de ikke har i egnsretter – har de i fisk. Anholt havn er befolket af lystbådsejere og fiskere. Fiskerne tager tidligt ud på kategat for at fange dagens friskeste fisk og skaldyr. Fiskerne kommer ofte ind med hummer og andet lækkert som nydes af både lokale og turister. Så hvis du elsker fisk og skaldyr, så er Anholt et kulinarisk rejsemål.

 

Ø-livet

Hvordan er det at bo på en ø? Det er mere anderledes end mange går og tror. Når man bor på en ø, så er man automatisk mere selvforsynende, da man ikke kan få alt det man måske går og tager forgivet i det lokale supermarked. Derfor vil du også hurtigt opleve at en overnatning på Anholt er meget mere end bare en overnatning. Det er en oplevelse på både din smagsløg og dit sind. Du vil opleve lokalkulturen, lokalt producerede eller hentede produkter, som måske kun kan fås på Anholt.

 

Der er mange årsager til at drage ud på kategat for at besøge Anholt. Flere end der kan beskrives her, men hvis du ønsker en ferie væk fra travlhed og med fokus på familiehygge og alt der, som hører til – så er Anholt den perfekte lokation for jer.

Posts created 21

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top