Vi har samlet 2021’s bedste festguide – læs den her

Det kræver en del forberedelse at få planlagt årets fest, som alle vil snakke om i flere år frem. Man hører tit ordsproget om, at det er den spontane fest, der er den sjoveste og bedste. Dette sker også en gang imellem, men ofte sidder man også og snakker om ting, man gerne vil opleve til en fest, og den igangværende spontane fest kommer derfor til at mangle indhold. Fidusen er at planlægge en fed fest med masser af indhold, som har den spontane og afslappede stemning, der kan få festen til at fortsætte i uendeligheder.

Planlæg aktiviteter og underholdning til festen

Den perfekte fest er en kombination mellem planlagte aktiviteter, god underholdning og god musik. Aktiviteterne sørger for, at feste ikke dør ud og bliver kedelig, når folk blot sidder ned på stribe og hænger ind over bordet.

Sørg for at give plads mellem aktiviteter og underholdning, så gæsterne kan trække sig tilbage. Der kan være mange muligheder til disse aktiviteter. Vær dog opmærksom på, at de skal kunne udføres af gæster, der måske har fået lidt indenbords. Tænk på gæsterne og tilpas aktiviteterne efter deres interesser og personligheder.

Forslag til aktiviteter kan være:

  • Beer Pong
  • Forskellige kortspil
  • Terningespil
  • Gæt og grimasser
  • Lege med paratviden
  • Aktiviteter, hvor et par skal hjælpes ad

Beer pong er en klassiker. Hygiejnen i spillet kan diskuteres, men der er mange, der finder denne leg yderst underholdende. Kortspil går aldrig af mode. Vælg nogle, som du ved, gæsterne kender til. Det kan være svært at lære en masse nye regler, hvis først øllene er blevet skyllet ned i flertal. Det samme gælder for terningespil. Det kan være noget så simpelt som ”større eller mindre end”, hvor man så skal drikke, hvis man gætter forkert.

Skal det være strip som underholdning?

God underholdning til festen er et must, da denne giver gæsterne noget at tale om undervejs. Underholdning kan bestå af et band, der optræder, en poledancer eller strip. Det må gerne være noget, der giver gæsterne en WOW oplevelse, så de taber kæben lidt undervejs og får nogle store smil på læberne.

Strip er ikke noget, man ser til alle fester. Det noget, som fanger blikket hos de fleste. Strip forbindes med vilde fester med masser af gang i. Vil du have festen skudt op igennem taget, vil strip derfor være et oplagt valg. Du kan finde en dygtig stripper hos skystrip.dk.

God kombination af musik

Musikken er et af de vigtigste elementer. Vælg en god blanding af gammel musik, som alle kender og kan skråle med på, og så noget af det nyeste dansemusik, så festen er med på moden. Hvis du planlægger et indslag med strip, vil det være oplagt med musik med gang i, som passer godt til dans, hvor kroppen er i rytmisk bevægelse.

De fysiske rammer for festen

Et sidste punkt på listen til den perfekte fest er indretningen. Gør festlokalet hyggeligt med balloner, flotte borddekorationer og hyggelig belysning. Du kan eventuelt leje en lysmaskine og en røgmaskine for at give festen et autentisk diskotek strejf.

Posts created 21

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top