Guide: Sightseeing i New York

New York er en by i særklasse, og New York skal bare opleves mindst én gang i livet. Vi har udarbejdet den ultimative guide til dig, som ønsker at tage på sightseeing i New York. New York er en storby i særklasse, og der er også en masse seværdigheder at se.

 

New York sightseeing er et must at begive sig ud i, når man rejser til New York. New York City er en fantastisk storby, men den kan være helt uoverskuelig for mange – for hvor skal man lige starte og slutte, når det kommer til seværdigheder og oplevelser i New York? Vi har de bedste bud til dig her! Der er en række New York seværdigheder som man simpelthen er nødt til at se, når man nu befinder sig på de kanter.

 

Du kan flyve direkte til New York fra Københavns Lufthavn med en flyvetid på ca. 8 timer. Det er også muligt at flyve til en af de andre Europæiske lufthavne, og hoppe på en connection-flight derfra.

 

Dette skal du opleve i New York

 

New York er fyldt med oplevelser – faktisk mange flere end du normalt vil kunne nå på en ferie dertil. Derfor gælder det om at planlægge, hvad du i hvert fald ikke må gå glip af.

 

Her er fire oplevelser, som du bør give dig selv tid til.

 

New Yorks skyline set fra toppen

 

Manhattans skyline er imponerende – det kan man ikke komme udenom, men når man går rundt på byens gader, er det svært at overskue, hvor voldsom en by man egentlig går rundt i. Derfor skal du tage elevatoren op i en af byens skyskrabere og nyde udsigten over hele New York. En anbefaling er at tage op i Top of The Rock’, der ligger på toppen af det ikoniske Rockefeller Center, og på den måde kan man også spotte Empire State Building.

 

Central Park

 

Central Park skal man i hvert fald besøge, når man er i New York. Central Park er et godt sted at søge ro, hvis man behøver lidt fred for det pulserende storbyliv, som for mange kan virke en anelse overvældende.

 

Gåtur over Brooklyn Bridge

 

Brooklyn Bridge er en af de mest kendte seværdigheder i New York, og man kan ikke sige man har været i New York uden at tage gåturen over Brooklyn Bridge.

 

Bådtur i New York

 

En bådtur er også en rigtig god oplevelse i New York, hvis man ønsker sig at begive sig i kast med sightseeing. På en bådtur omkring Manhattan får man et helt nyt indtryk af storbyen og kan samtidig nyde byens skyline mens man sidder i rolige omgivelser. En bådtur omkring Manhattan tager omkring 90 minutter, men der kan selvfølgelig være afvigelser fra dette.

Posts created 31

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top