Gode tips til din næste rejse uden for EU

Skal du rejse uden for EU, så er der meget gode nyheder til dig. Der er nemlig en række fordele, som du kan udnytte på din rejse. Har du ikke allerede anskaffet dig et gratis Revolut kort, så bør du gøre det, da dette er kravet for at få de nedenstående fordele.

 

Har du allerede et Revolut kort, så kan du sagtens læse denne guide. Dette skyldes, at der ikke er tale om et introduktionstilbud – det er nærmere en del af de normale fordele ved at have Revolut. Først og fremmest er det vigtigt at påpege, at der er forskel på Revolut Standard og Metal, hvor sidstnævnte koster penge. Du bør vurdere, om det er pengene værd for dig.

 

Op til én procent tilbage

Har du læst om amerikanske betalingskort, der giver dig gode fordele og tænkt, at du gerne vil have det i Danmark, så er der gode nyheder. Med Revolut Metal får du nemlig op til 1 procent i cashback, hvis du handler uden for EU. Bruger du derfor mange penge på din rejse, så kan det måske godt betale sig at betale for Revolut Metal.

 

Bemærk dog, at cashback ikke er den eneste fordel ved Revolut Metal, hvorfor du ikke behøver at få hele gebyret tilbage i cashback, for at det kan betale sig. Der er nemlig en række andre fordele. Det skal også lige nævnes, at man i EU får 0,1 procent i cashback. Dette er mindre, og kan måske ikke mærkes. Det er dog bedre end ingen ting.

 

Du kan få din cashback udbetalt i mange forskellige valutaer, herunder en del forskellige kryptovalutaer direkte ind på Revolut konto. Ønsker du at få mere cashback, så kan du undersøge muligheden for at få et Bitcoin kort i form af et Crypto.com kort. Det kræver dog, at du køber en del af deres tokens for at få cashback. Læs deres betingelser inde på deres hjemmeside.

 

Inkluderet rejseforsikring

En rejseforsikring er inkluderet, når du opgraderer fra Revolut Standard til Revolut Metal. Denne dækker en række forskellige ting, herunder hospital og tandlæge. Denne er verdensdækkende, og den er dermed perfekt til dem, der rejser uden for EU.

 

Hæv penge billigt – eller helt gratis

En af fordele ved at anvende det omtalte kort, er at du kan hæve penge gratis i udlandet op til en vis grænse. Denne grænse er på 1.500 kroner om måneden eller det tilsvarende i udenlandsk valuta, hvis du har en gratis Standard konto hos Revolut. Har du Revolut Metal, så kommer vi meget højere op. Kommer du over grænsen, så betaler du et lille gebyr. Dette er nok mindre end din nuværende banks.

 

(*) Læs betingelserne på de forskellige udbyderes hjemmesider, da disse kan have ændret sig siden denne artikel blev publiceret.

Posts created 31

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top