Lej både privatfly og privat helikoptere fra det århusianske rejsebureau Private Jet Partner

Private Jet Partner giver dig muligheder for at komme mere punktligt frem fra A til B. Lej et privatfly eller en privat helikopter på private-jet-partner.dk, og få en service, der er ulige konkurrenterne. Det skyldes ikke mindst det store netværk af serviceudbydere, som denne broker inden for privat jets har.

Lej en helikopter med VIP-kabine

En helikopter er den perfekte løsning til at transportere 1-8 passagerer hurtigt fra A til B. Forcen ved denne transportform er dens alsidighed, som gør, at den kan lande hvor som helst. Helikopterens topfart er ikke lige så høj som alm. fly, men tidsbesparelsen på kortere distancer er langt større. Når man ikke skal bruge tid på at køre hen til en lufthavn og fra en lufthavn, så giver privat helikopteren pludselig fremragende mening. Lej en helikopter på private-jet-partner.dk, og oplev selv fordelen. En privat helikopter er særligt egnet til transport af forretningsrejsende fra den ene ende af storbyen til den anden. Der er ikke noget, som hedder myldretid, når man svæver over de tætpakkede gader. Hos Private Jet Partner er det muligt at bestille privat helikopter med VIP-kabine. Lej en VIP-helikopter til bryllupper, konfirmationer m.m., hvor hovedgæsterne skal ankomme med stil.

Besøg private-jet-partner.dk, og lej et privatfly

Private Jet Partner tilbyder mange løsninger og flytyper. Lej et privatfly online, hvor du nemt kan indtaste dato, destination osv. for at få et prisoverslag. Private Jet Partner Kontakter dig dernæst med et godt tilbud på at leje et privatfly efter kort tid.

 

Bag det lille rejseselskab står Lasse Birch ved roret, som har mange års erfaring med flyvninger og de specielle vilkår, der er i den private branche. Han kender derfor også branchen ud og ind og ved, hvordan man skaber den perfekte oplevelse i luften såvel som på land. Lej et privatfly trygt og bekvemt, og tag på golfferie, Formula 1 rejse eller lignende. Det er blevet mere og mere populært at leje et privatfly til pleasure. Det kan være drømmeturen til filmfestival i Cannes, eller det kan være en ren og skær strandtur til Malaga. Glem alt om at mellemlande i Frankfurt eller Paris. Det er altid muligt at flyve direkte med privatfly, hvis blot flytypen understøtter distancen (samt evt. andre praktiske forhold af relevans).

 

Hvor ønsker du at flyve fra? Rejs fra Sønderborg, Karup, Aarhus osv. – alle de mindre lufthavne. Det er en ny verden, som åbner sig op, når man går over til privatfly. For mange er prisen det værd. På private-jet-partner.dk kan du læse mere info om fordelene. Det er en skam, at flere ikke overvejer denne mulighed anno 2022. Der er så meget gevinst at hente ved at gå over til privatfly frem for rutefly. Forhør dig hos personalet, og bliv klar til din næste rejse.

Posts created 21

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top